ЈКП “Хигијена Зајечар”  овим путем апелује на строго поштовање мера које је донео Штаб за ванредне ситуације града Зајечара, због изузетно озбиљне ситуације у вези пандемије ковид-а 19, а у циљу очувања здравља наших суграђана и спречавања ширења исте .

ЈКП “Хигијена Зајечар”  налаже свим закупцима тезги на зеленој пијаци и у хали сирева да се придржавају мера заштите прописаних од стране Штаба за ванредне ситуације Града Зајечара.

Сви закупци тезги на зеленој пијаци и у хали сирева ОБАВЕЗНИ су да приликом продаје својих производа користе заштитне маске на прописан начин, покривајући нос и уста. Обавеза ношења заштитних маски на прописан начин важи и за купце робе на зеленим пијацама и у хали сирева.

ЈКП “Хигијена Зајечар” опомиње, још једном,овим путем, закупце на зеленој пијаци и у хали сирева , уколико не поштују мере заштите, да ће једнострано, аутоматски раскинути уговоре са оним закупцима који не буду поштовали прописане мере и биће им забрањен улазак на пијацу и продаја својих производа.

Поштовање прописаних мера од стране  Штаба за ванредне ситуације Града Зајечара важи и за купце који долазе не пијацу ради куповине производа.

У случају непоштовања ове наредбе , ШВС ће донети одлуку о   затварању зелених пијаца и хале сирева.                                                                          
 

“ЈКП Хигијена Зајечар”
      Управа пијаце

Дана  10.11.2020.године